Icon

Landhuis, ‘t Harde

Print Friendly and PDF
3000

123Wonen Dé verhuurmakelaar biedt aan:

Een unieke kans voor iemand die BIJZONDER wil WONEN ÉN WERKEN! Dat kan nu op landgoed ”Zwaluwenburg”, Op een adembenemende locatie op de Veluwe. Het omliggende park is werkelijk magnifiek: prachtige gazondvelden, eeuwenoude bomen, waterpartijen en romantische toegangsbrug.

Wonen in een fantastisch monumentaal pand met prachtige authentieke elementen, maar volledig gerestaureerd dus modern comfort. Een royale woning met 2 woonkamers, 3 slaapkamers, een sauna en garage. Grenzend aan deze woning kun je werken in een ideale bedrijfsruimte met drie aparte (werk)ruimtes, keuken, toilet en archiefruimte. Een leuk weetje is dat op deze bijzondere plek, in de bossen van het landgoed, de A. Vogel tuinen met talloze geneeskrachtige kruiden en planten verscholen liggen.

Een fantastische plek voor de ultieme natuurliefhebber die van rust en ruimte houdt. Bovendien is het landgoed ook erg centraal gelegen. Binnen 15-autominuten is de binnenstad van Zwolle te bereiken en binnen het uur o.a. de steden Amsterdam, Utrecht en Groningen. 

INDELING WONING
Entree, hal met toilet en toegang tot de eerste royale (54 m2) living voorzien van prachtig balkenplafond, houten vloer, open haard en veel lichtinval door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. De landelijke keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur. Hal met toilet.

De andere kant van de woonkamer geeft toegang tot een hal waar via de overige vertrekken te bereiken zijn. Allereerst de tweede woonkamer, ook wel de ”jachtkamer” genoemd, van nog eens 35 m2. Een heerlijke, knusse ruimte met gezellige open haard, prachtig balkenplafond, houten vloeren en karakteristieke raampartijen met deur naar buiten. Master bedroom (17 m2). Badkamer met toegang tot de sauna en wasruimte. Twee slaapkamers (7 m2 en 12 m2).

Tussen de woning en de bedrijfsruimte bevindt zich nog een royale garage te bereiken via buiten. Tevens beschikt de woning over een besloten tuin.

INDELING BEDRIJFSRUIMTE
Entree, hal met toilet en toegang tot alle drie de kantoorruimten
– Kantoorruimte 1: 16 m2 met toegang tot de archiefruimte van nog eens 16 m2 groot
– Kantoorruimte 2: 12 m2 groot
– Kantoorruimte 3: 32 m2 met toegang tot de keuken

BIJZONDERHEDEN
– Per 1 januari 2020 beschikbaar!
– Minimale huurperiode: 12 maanden
– Huurprijs: € 3000,00 per maand
– Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet/televisie en gemeentelijke heffingen
– Waarborgsom: 1 maand huur
– GEEN courtage voor de huurder! 123Wonen werkt als verhuurmakelaar voor de eigenaar.

 Vind je deze woning op een website waarop wij doorplaatsen?
Kijk dan op onze eigen website: http://www.123wonen.nl/makelaar/Zwolle voor ons actuele aanbod!

Voor meer informatie of een bezichtiging, nodigen wij je van harte uit contact op te nemen met 123Wonen Zwolle!

Aanvraag Woning


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht (verplicht)

Verificatie (verplicht)

Details

Stad 't Harde
Straat Zwaluwenburg
Kamers 3
Prijs 3000
Oppervlakte 175

Zoek een woning

- 175

75 - 3000

- 6